Statistics and meaning of name Keun


Usage: 89% firstname, 11% surname.
Keun first name was found 1378 times in 17 different countries.
Surname Keun is used at least 165 times in at least 16 countries.
Gender of firstname Keun is 0% feminine and 100% masculine.
Name written with Chinese letters: 科伊恩 (pinyin: kē yī ēn)




      Surname Keun
Given names
Philip Keun (5)
Catherine Keun (4)
Nicholas Keun (3)
Emma Keun (2)
Giles Keun (2)
Hector Keun (2)
Deborah Keun (2)
Robert Keun (2)
Pamela Keun (2)
Janet Keun (2)
Antonia Keun (2)
Ronnie Keun (1)
Phillip Keun (1)
Rothea Keun (1)
Michelle Keun (1)
Jette Keun (1)
Laurent Keun (1)
Cristiana Keun (1)
Sandra Keun (1)
Jennifer Keun (1)
Charlotte Keun (1)
Chin Keun (1)
Andries Keun (1)
Adrian Keun (1)
Sharon Keun (1)
Elizabeth Keun (1)
Jacquelyn Keun (1)
Lily Keun (1)
Karen Keun (1)
Jeremy Keun (1)
Erroll Keun (1)
Michael Keun (1)



Given name Keun
Family names
Keun Lee (7)
Keun Kim (4)
Keun Kang (3)
Keun Park (3)
Keun Chin (1)
Keun Shin (1)
Keun Buran (1)
Keun Roland (1)
Keun Daus (1)
Keun Chung (1)
Keun Song (1)
Keun Choe (1)
Keun Moon (1)
Keun Oleary (1)

Surname Keun in USA   

Keun reversed is Nuek
Name contains 4 letters - 50.00% vowels and 50.00% consonants.

Anagrams: Kenu Kuen Eunk Nkue Knue Nuek Neuk Eukn
Misspells: Keuna Kuen Kenu



Rhymes: croon hewn shewn aucune prune

Meaning of this name is unknown.
Keun says: The surname is Dutch and translates as rabbit.

This page has been visited from the following countries: United States United Kingdom Germany India Netherlands France Belgium South Africa Canada Brazil Ireland Australia Thailand Singapore Jersey New Zealand Lithuania Europe Macedonia Jordan Malaysia


Domains
Keun.com - REGISTERED
Keun.net - REGISTERED
Keun.co.uk - FREE
Keun.de - REGISTERED


Famous people: Irmgard Keun

Writers: Keun Shon, R. Keunings, J. Keuning, Eric Keune, Doede Keuning, Sytze Keuning, Friedrich Keun, Keun Namkoong, H. Keun, Keuning Doede, Keun Irmgard, Hans Keune, Tineke Keuning, Wytze Keuning, Irmgard Keun, Keun Lee, David Keuning, Maarten Keune, An Keuning-Tichelaar, Keun Wook Paik

Books: "Keun-byung Yook"

Recent searches: Nachazel Malia Sau Ramarolahy Bonorden Faredj Enayati Niersmans Benjaddi Saboukoulou
Top searches: Socrates Sayoc Sithole Blaha Mcshane Dragos Cathrae Deflandre Maycox Vitelaru
Random names: Sergey Riholm Kateba Oly Botiuc Pexton Tyszewski Fiala Ansia Bizzozzero

Do you know more about the meaning
or about the origins of this name?
Leave a comment...